Advies

Een aankoop van een woning of onroerend goed is voor de meesten geen alledaagse bezigheid; gemiddeld koopt men om de 18 jaar een onroerend goed. Eens het “geschikte” pand te hebben gevonden, waar je al zo lang naar op zoek was, wil je ook enige zekerheid over de marktwaarde.

Of het nu gaat om een woning, appartement, vakantiewoning of commerciële ruimte; iedereen wenst graag op voorhand en waar mogelijk bijkomende inlichtingen en raad.

Is de gevraagde prijs in overeenstemming met de beschrijving en toestand van het goed ?   Zijn er nog extra te verwachten kosten, of dienen er nog werken te worden gerealiseerd ?

Kunnen er nog aanpassingen of uitbreiding gebeuren en wat is de raming hiervan ?

Voor al deze vragen kan u eveneens bij ons terecht.

Na afspraak gaan we samen het goed inspecteren, we maken hiervan een verslag met onze opmerkingen en berekening van de huidige marktwaarde. Volgens de wensen van de klant breiden we ons verslag verder uit met raming van nog in te plannen herstellingen en of aanpassingen.

Ons verslag vormt een degelijk startpunt voor u als kandidaat koper bij onderhandelingen, bij aankoop of het uitbrengen van een bod.

 

Wil u meer informatie ?   Vul het contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.