Onze diensten

Bij ons kan u steeds terecht voor vastgoedexpertise in de ruime zin.
We zijn uw aanspreekpunt voor al uw vastgoedvragen.

Een aankoop van een woning of onroerend goed is voor de meesten geen alledaagse bezigheid; gemiddeld koopt men om de 18 jaar een onroerend goed. Eens het “geschikte” pand te hebben gevonden, waar je al zo lang naar op zoek was, wil je ook enige zekerheid over de marktwaarde.

Of het nu gaat om een woning, appartement, vakantiewoning of commerciële ruimte; iedereen wenst graag op voorhand en waar mogelijk bijkomende inlichtingen en raad.

Is de gevraagde prijs in overeenstemming met de beschrijving en toestand van het goed ?   Zijn er nog extra te verwachten kosten, of dienen er nog werken te worden gerealiseerd ?
 

Kunnen er nog aanpassingen of uitbreiding gebeuren en wat is de raming hiervan ?

Voor al deze vragen kan u eveneens bij ons terecht.
 

Na afspraak gaan we samen het goed inspecteren, we maken hiervan een verslag met onze opmerkingen en berekening van de huidige marktwaarde. Volgens de wensen van de klant breiden we ons verslag verder uit met raming van nog in te plannen herstellingen en of aanpassingen.
 

Ons verslag vormt een degelijk startpunt voor u als kandidaat koper bij onderhandelingen, bij aankoop of het uitbrengen van een bod.

Wil u meer informatie ?   Vul het contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

A wood and white kitchen
A concrete designed bathroom
White colored bedroom
An outside look on wooden garage
A villa from the outside
A sunny living room with large windows

Ook in Tenerife zijn we actief

Daar we persoonlijk sterk verbonden zijn met dit prachtige eiland, bieden wij hier ook een aantal van onze diensten aan.
 

Daar we al enige tijd ervaring en de know how van deze regio kennen, kunnen we u ook steeds daar bijstaan, op regelmatige basis zijn we daar aanwezig met als uitvalbasis Palm Mar.
 

Bij de oplevering van verbouwingen of nieuwbouw, een calculatie van verbouwing of renovatie kan u steeds beroep ons doen.

Heeft u een geschikt pand in het vizier maar u wenst een onafhankelijke visie, uitgebreide waardebepaling en een haalbaarheidsstudie.
 

Taxatie voor successie of successieplanning  behoren tot de mogelijke diensten, al dan niet in samenwerking met notaris of professionals ter plaatse.

Vastgoedmakelaars, notarissen, projectontwikkelaars & eigenaars doen beroep op onze diensten zowel in Vlaanderen als in Tenerife.