Onze werkwijze

Bij ons kan u steeds terecht voor vastgoedexpertise in de ruime zin.
 

Als onafhankelijk expert, lid van de beroepsorganisaties Kavex en Fexpro, staan we steeds ter uwer beschikking.
 

Onze hoofdactiviteiten zijn taxatie van onroerende goederen, plaatsbeschrijvingen zowel bij huur, aanvang der werken en tijdelijke bezetting. Bijkomend zijn we eveneens actief als expert bij huurschade, begeleiding bij opleveringen van werken zowel voor de nieuwbouw als bij verbouwingen en geven we aankoopadvies aan kandidaat kopers.
 

U kan via onze kanalen ook alle benodigde keuringen en attesten aanvragen zoals EPC, elektriciteitskeuring, stookolietanks en dergelijke.

“ Vertrouwen krijgen begint bij vertrouwen geven “

A spacious kitchen and dining table

Wij maken ook graag kennis met jou!

Heeft u nog bijkomende vragen, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.
Wij maken graag de nodige tijd voor u vrij om U beter te leren kennen.

Ook in Tenerife zijn we actief

Daar we persoonlijk sterk verbonden zijn met dit prachtige eiland, bieden wij hier ook een aantal van onze diensten aan.
 

Daar we al enige tijd ervaring en de know how van deze regio kennen, kunnen we u ook steeds daar bijstaan, op regelmatige basis zijn we daar aanwezig met als uitvalbasis Palm Mar.
 

Bij de oplevering van verbouwingen of nieuwbouw, een calculatie van verbouwing of renovatie kan u steeds beroep ons doen.

Heeft u een geschikt pand in het vizier maar u wenst een onafhankelijke visie, uitgebreide waardebepaling en een haalbaarheidsstudie.
 

Taxatie voor successie of successieplanning  behoren tot de mogelijke diensten, al dan niet in samenwerking met notaris of professionals ter plaatse.

We detecteren niet alleen het probleem,
maar  lossen het bovendien ook nog op.

Vertel ons vrijblijvend over de problemen van uw  woning.